Kaffebröd för alla fikabord

Är du sugen på kaffebröd? Låt dig väl smaka av de olika läckerheter som bakas hos Perers. Precis som vårt övriga bröd är det nybakat, färskt och har inte mellanlandat i någon frys. Bläddra runt i vårt sortiment och frestas av klassiker som butterkaka, wienerbröd, vaniljmunkar och allt gott med kanel i. Dessa godsaker kan du beställa direkt här på hemsidan. Klicka för att komma till beställningsfunktionen. Du kan även svänga förbi på Verkstadsvägen 25 i Hälsinggården, Falun, och handla ditt kaffebröd direkt från bageriet.

Fika – en svensk tradition

”Swedish fika” har blivit en internationell snackis på senare år, och i New York med flera städer i världen kan man faktiskt få sig kaffe med dopp. Här i Falun är fika lika självklart som regn på midsommar eller korv med bröd på en match med Falu BS bandy. En fika utan kaffebröd är naturligtvis helt uteslutet. Vi på Perers har levererat tonvis med bullar, kakor och annat gott till fikaborden här i närområdet sedan vi slog upp portarna 1907. Fika är lika med trivsel, och vi känner vårt stora ansvar i att vara en leverantör av trivsel!

Läs mer om vårt kaffebröd

Om du klickar på de olika produkterna här nedan kan du läsa mer om vad som är i de olika läckerheterna. Vi strävar efter att, i så stor utsträckning som möjligt, använda lokala råvaror. Vi vill vara din lokala bagare och ditt självklara val i Falun med omnejd. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor om våra produkter, eller undrar över något annat. Vi tar gärna emot synpunkter också. Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

Jag vill veta mer om företaget

Om du vill veta mer om vilka vi är och vad vi står för, klicka på knappen och läs mer. Kortfattat: vi är ett bageri som vill värna om bageritraditionen. Brödet ska vara färskt och inte ta några omvägar i butiksfrysen innan det hamnar på ditt brödfat.