Rykande färskt matbröd från Dalarna

Varje år levererar vi cirka 25 000 limpor, 350 000 tekakor, 350 000 källarfranskor och lika många lunchpinnar till Falun med omnejd. Vårt matbröd äts av människor i alla åldrar och är en viktig del av vardagen. Frukosten sägs ju vara dagens viktigaste mål, och det har vi tagit fasta på. Perers Färskbrödsbagarn bakar färskt bröd sex dagar i veckan, och kör ut det till alla er som gillar färskt bröd på frukostbordet.

Vad räknas som matbröd?

Under kategorin matbröd hittar du såväl ljust som mörkt matbröd och portionsbröd. Du kan klicka på varje produkt och läsa mer om ingredienserna. Den här typen av bröd är sådant som äts till frukost, under lunch och kanske till ett glas kall mjölk på kvällen. Hur äter du din favoritmacka? Vi har bröd för alla smaker.

Handla direkt från vår fabrik

Du vet väl om att du kan handla bröd direkt från vår fabrik? Ring senast klockan 14 dagen innan, så ligger det en brödpåse färdig och väntar på dig. Du kan även svänga förbi spontant och se om vi har något kvar från morgonens bakning. Ibland kan det finnas billigt bröd kvar från gårdagen. Det kan du köpa för lite mindre ”deg” än dagens.

Företag eller offentlig verksamhet - beställ matbröd från oss

Om du önskar få bröd utkört till ditt företag, din skola eller organisation - klicka på knappen och kom till vår sida för beställningar.