Ska du köpa tårta? Beställ den från oss

En smaskig princesstårta eller en klassisk gräddtårta med jordgubbar – vilken är din favorit? För oss spelar det ingen roll, vi bakar allt med kärlek. Vi bakar mestadels matbröd och kaffebröd, men fungerar även som konditori. Funderar du på att beställa tårta? Gör det redan i dag, så är den klar till födelsedagskalaset eller högtiden.

Vad finns det för mig som vill köpa tårta?

Princesstårta finns i olika storlekar och med olika färger. Gräddtårtorna finns med jordgubb, hallon eller blåbär. Vi har även glasswienerbröd, päronstubbe och budapestbakelse. Och du – missa för allt i världen inte vår fantastiskt goda skogsbärstårta! Om du ska köpa tårta är Perers konditori ett bra val för smaklökarna.

Vad finns det för kondisbitar?

Vi har hjärtan med vanilj- eller blåbärssmak, mazariner och rulltårtor. En liten varning utfärdas – de är väldigt, väldigt goda… Välj det som passar dig bäst, och glöm inte bort att vi har en egen avdelning för kaffebröd. Den innehåller bullar, wienerbröd och annat gott. Du hittar den här.

Hur gör jag för att köpa tårta eller bakelser från ert konditori?

Du kan beställa direkt här på hemsidan, det är bara att klicka på blå knappen ovan. Annars kan du klicka här för att komma till ordersidan. Självklart kan du även ringa och beställa tårta. Ring 023-337 76 eller 023-341 31 och prata med någon av vår duktiga personal. För dig som har vägarna förbi håller vi till på Verkstadsvägen 25 i Hälsinggården, Falun. Vi säljer matbröd och kaffebröd, både färskt och gårdagens, så det finns all anledning att avlägga ett besök.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna

Har du specialönskemål när det gäller att köpa tårta? Ring oss eller sväng förbi i fabriken så hjälper vi dig gärna. De ögonblick i livet där det firas med tårta är alltid speciella, och självklart vill vi hjälpa dig att sätta guldkant på dem. Födelsedagar, jubileum, konfirmation, student eller en bra prestation - låt oss hjälpa er fira. Kontakta oss på Perers konditori.